Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GB

Vonino Ego QS, Dual SIM, 4GBDesi nu este produs de o companie cu renume Vonino Ego Qs reuseste sa uimeasca prin performanta, prin pret si prin aspect, fiind extrem de apreciat de majoritatea utilizatorilor care l-au incercat.

Telefonul este cu adevarat de ultima generatie si prezinta functii care concureaza de la egal la egal cu functiile dispozitivelor mult mai titrate si mult mai scumpe.

Acesta ofera atat o parte Hardware cat si o parte Software de exceptie si are cateva detalii grafice care se ridica la cel mai inalt nivel.

Aspectul telefonului

In ceea ce priveste aspectul, Vonino Ego Qs este extrem de elegant si placut. Este construit in asa fel incat sa fie foarte rezistent si dispune de finisaje subtiri, care ii ofera seriozitate. La seriozitate contribuie cu succes si culoarea neagra pe care o prezinta.

Ecranul mare, de 4.5 inch ajuta si el la aspectul telefonului si ofera o experienta deosebita in orice aplicatie, joc sau film care necesita o imagine excelenta. Ecranul are o rezolutie de 540 x 960, un display IPS LCD si nu mai putin de 16 milioane de culori.

Hardware

Partea Hardware este cea care recomanda telefonul. Incepand cu procesorul si terminand cu camera foto, Vonino Ego Qs reuseste sa fie la inaltime. Procesorul este un MTK6589M Quad Core de 1200 Mhz. Practic, dispune de 4 nuclee care pot rula toate in acelasi timp, ceea ce ii ofera o viteza deosebita, indiferent de treaba pe care trebuie sa o faca.

Memoria este si ea una foarte mare. Cea Ram este de 1 Gb in timp ce memoria Flash ajunge la 4 Gb. Cea din urma poate fi extinsa cu inca 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Cei pasionati de poze pot sa se bucure de imagini de cea mai buna calitate datorita camerei de 8 Mp, insa pot sa si poarte convorbiri video datorita camerei secundare de 2 Mp.

Software

Cei de la Vonino nu au uitat de aceasta parte, extrem de importanta, motiv pentru care au echipat telefonul cu un sistem de operare Android v4.2 Jelly Bean Plus. Acesta merge foarte bine si ofera acces la Google Play, de unde utilizatorul isi poate achizitiona toate aplicatiile de care are nevoie si se poate bucura de foarte multe in mod absolut gratuit.

Cu piese de cea mai buna calitate, functie dual sim, o baterie ce ofera o autonomie ridicata si sute de pareri excelente despre el, Vonino Ego Qs este fara doar si poate unul dintre smartphone-urile dual sim care merita toata atentia.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *