Tabletele au inceput sa ne completeze viata si sa ne ofere solutii acolo unde nici nu ne asteptam. Cine s-ar fi gandit ca navigarea pe internet se poate face din metrou sau chiar la o iesire in aer liber? Spre deosebire de smartphone-uri si laptopuri, tabletele ofera mobilitate maxima si de cele mai multe ori ofera preturi foarte mici.

De exemplu, cu pana in 1000 de lei, poti achizitiona o tableta cu adevarat impresionanta, care sa raspunda cu succes tuturor cerintelor si sa fie deosebit de rapida.

Daca vrei sa achizitionezi o tableta si nu stii pentru care sa optezi, iata un top 3 al celor mai bune tablete sub 1000 de lei:

Toshiba Excite Pure AT10-A-104

Toshiba Excite Pure AT10-A-104Este o tableta de exceptie, care in ciuda faptului ca se apropie de 1000 de lei este printre cele mai vanute dispozitive din Romania. Aceasta dispune de un procesor nVidia Tegra Quad Core care ii ofera o viteza deosebit de mare in orice aplicatie si are un ecran generos, de 10.1 inch, ce o face foarte usor de folosit atat pe post de Laptop cat si pe post de tableta.

In ceea ce priveste memoria, dispozitivul celor de la Toshiba este generos, oferind 1 Gb DDR 3 si 16 Gb memorie flash, care poate fi insa extinsa cu inca 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie. Cu un sistem de operare Android 4.4.2 care functioneaza exceptional, aceasta tableta este alegerea perfecta pentru oricine.

button

Samsung Galaxy Tab3

Samsung Galaxy Tab3Nu este niciun secret ca Samsung este cel mai mare producator de dispozitive mobile. Atat la tablete cat si la smartphone-uri este in fruntea vanzarilor la nivel mondial ceea ce denota calitate si seriozitate.

Aceasta tableta costa aproximativ 800 de lei si este dotata cu un procesor Dual Core de 1.5 Ghz, un ecran generos de 8 inch si o memorie de 1.5 Gb DDR3. In ceea ce priveste memoria flash, dispune de 16 Gb, suficienti chiar si pentru cele mai noi si pretentioase aplicatii.

Evident, nu lipsesc Wi-Fi-ul, GPS-ul si alte modalitati de conectare si transfer  iar sistemul de operare instalat este Android 4.2 Jelly Bean.

button

Allview Ax4 Nano

Allview Ax4 NanoLasam locul 3 pentru o tableta produsa de brasovenii de la Allview.

Acest Ax4 dispune de un procesor Cortex A7 Dual Core de 1.3 Ghz, de 512 Mb DDR3 si de 4 Gb memorie flash, care poate sa fie extinsa cu ajutorul unui card de memorie microS.

De asemenea, dispune de 3G, GPS, Bluetooth si un ecran standard pentru tablete, de 7 inch. Ceea ce o recomanda cu adevarat este pretul, care nu depaseste 400 de lei.

button