Sony Xperia E Dual Sim

Sony Xperia E Dual SimSony Xperia E Dual Sim este un telefon elegant, care se axeaza pe o constructie cat mai compacta si placuta si o imagine de o calitate inalta. Imaginea nu este insa totul, functionarea sa fiind de cele mai multe ori, mult mai importanta.

Xperia E nu dezamageste insa si dispune de cateva functii foarte interesante, care il recomanda pentru un telefon de clasa medie.

In primul rand, dispune de functia dual sim, o functie esentiala in zilele noastre, cand un telefon dual sim este cheia pentru o combinare de succes a vietii personale cu viata profesionala.

Pe langa aceasta, Xperia E Dual sim vine echipat cu un procesor puternic de 1000 Mhz si cu 512 Mb Ram, care fac posibila o experienta deosebita in utilizarea telefonului.

Memoria interna are 4 Gb, insa la nevoie poate fi extinsa cu inca 32 Gb,datorita slotului pentru carduri de memorie micro SD.

Cu Xperia E Dual Sim nu te vei pierde niciodata. Acesta dispune de un GPS care merge de minune pe sistemul de operare Android v4.0 si te tine mereu pe drumul cel bun.

Cei pasionati de poze se pot bucura de o camera puternica, de 3.2 Mp, care face poze de cea mai buna calitate, la rezolutii de pana la 2048 x 1536.

Xperia E dual sim este recomandat si pentru autonomia destul de mare, care permite pana la 6 ore de convorbiri si nu mai putin de 379 de ore in standby si pentru ecranul suficient de mare pentru o experienta foarte placuta, insa destul de mic incat sa faca din acest telefon unul foarte mobil si placut la atingere. Ecranul are 3.5 inch si dispune de 262 000 de culori.

Per total, acest telefon este o alegere excelenta, mai ales daca tinem cont de faptul ca are un cost destul de redus.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *