Samsung S6312 Galaxy Young

Samsung S6312 Galaxy YoungTelefonul Samsung S6312 Galaxy Young este un dispozitiv fara prea mari pretentii, care reuseste totusi sa se tina aproape de telefoanele de ultima generatie, prezentand functii cu adevarat impresionante pentru pretul sau care nu depaseste 400 de lei.

In primul rand, acest telefon iese in evidenta cu functia Dual Sim, care permite doua simuri intr-un singur terminal, ceea ce usureaza foarte mult buzunarele oamenilor deosebit de ocupati, ce au nevoie de mai multe telefoane.

Partea Hardware a telefonului acopera aproape toate necesitatile.

Viteza este una excelenta datorita procesorului Cortex A5 de 1000 Mhz, multitaskingul este prezent si are o calitate foarte buna datorita memoriei Ram de 768 Mb iar capacitatea de stocare este de 4 Gb. Aceasta din urma poate fi extinsa cu usurinta cu ajutorul unui card micro SD de pana la 64 Gb, in asa fel incat sa te poti bucura de stocarea tuturor fisierelor, a jocurilor, a melodiilor si a aplicatiilor de care ai nevoie.

Samsung Galaxy Young nu te va lasa niciodata sa te ratacesti. Dispune de un GPS care reuseste sa iti obtina locatia oriunde ai fi si sa te indrume catre destinatie.

Sistemul de operare Android v4.1 pe care ruleaza este si el unul de exceptie, oferind cursivitate si foarte multe variante de distractie, datorita accesului la Google Play, unde ai posibilitatea sa gasesti mii de aplicatii care mai de care mai interesante.

In ceea ce priveste aspectul, Galaxy Young este un telefon aratos. Cu un ecran de 3.27 inch, nici prea mare, nici prea mic, reuseste sa ofere imagini de cea mai buna calitate si cu toate astea sa incapa chiar si in cel mai mic buzunar.

Cu o autonomie de pana la 250 de ore in standby si cu un pret redus, acest telefon este unul dintre cele mai interesante telefoane din clasa low price, oferind foarte multe functii si fiind produs de unul dintre cei mai titrati producatori.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *