Samsung S5312 Galaxy Pocket

Samsung S5312 Galaxy PocketFiind unul dintre primele telefoane dual sim de la Samsung, Samsung Galaxy Pocket a reusit sa ajunga la un pret foarte mic, pe care si-l permite orice buzunar. Cu toate astea, calitatea functiilor sale a ramas una inalta iar rapiditatea sa de miscare este fara doar si poate un punct forte.

Aspectul telefonului este elegant si foarte placut. Cu colturi rotunjite si un ecran de 3 inch, este destul de mare incat sa ofere imagini de cea mai buna calitate, insa destul de mic incat sa incapa cu usurinta in orice buzunar.

Samsung Galaxy Pocket este insa si un telefon puternic. Puterea este data de procesorul Cortex A9, care permite rularea oricarei aplicatii de pe sistemul de operare Android 4.1, fara niciun fel de probleme, datorita frecventei sale generoase, de 850 de Mhz.

Daca iti place sa asculti muzica peste tot pe unde mergi, Samsung Galaxy Pocket este telefonul perfect pentru tine. Are o capacitate a bateriei foarte mare, de 1200 mAh, in asa fel incat sa poata sa sustina cateva ore bune de redare a muzicii si o memorie interna de 4 Gb, care poate insa sa fie extinsa cu inca 32 Gb, printr-un card de memorie micro SD.

De asemenea, cu ajutorul acestui telefon poti naviga cu usurinta pe internet. Dispune de tehnologii precum Wireless si bluetooth si poate sa transfere rapid date datorita portului micro USB.

Chiar si daca iti place sa faci poze, te poti bucura de camera de 2 Mp care promite capturi de cea mai buna calitate.

Cu numeroase functii, foarte multe aplicatii, printre care google talk, google Plus si Google Map si un senzor geomagnetic excelent, acest Samsung concureaza cu succes la functia de cel mai bun telefon in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *