Samsung i9082 Galaxy Grand 8GB, Dual SIM

Samsung i9082 Galaxy Grand 8GBSamsung i9082 Galaxy Grand pastreaza renumele Samsung si ofera o constructie robusta, un aspect deosebit si functii de ultima generatie care respecta toate standardele posibile.

Telefonul este alb si la un pret ce nu depaseste 1000 de lei reuseste sa fie unul dintre cele mai apreciate dispozitive mobile de la Samsung.

Aspectul sau este unul extrem de elegant iar dimensiunile sunt generoase, dar foarte fine. Inaltimea sa este de 143.5 mm, latimea este de 76.8 iar grosimea dedoar 9.6 mm.

Hardware

Partea de hardware pe care o ofera acest smartphone dual sim este excelenta. Procesorul este ultra rapid, dual core si are o frecventa de 1200 Mhz  care ii permite rularea oricarei aplicatii cu usurinte, in timp ce memoria Ram are 1 Gb. Memoria Flash pastreaza si ea proportiile si are o capacitate de 8 Gb.

Daca cei 8 Gb nu iti ajung insa, nu e niciun fel de problema, deoarece telefonul dispune si de un slot Micro-SD pe care il poti completa cu un card de pana la 64 Gb.

Ecran

Ecranul telefonului este cu adevarat mare, putand sa ofere imagini extrem de detaliate si sa faciliteze foarte bine navigarea online. Cei  inch sunt suficienti pentru a putea spune ca ai un telefon mare, odata ce ai achizitionat acest model de Samsung. Samsung i9082 Galaxy Grand ofera 16 milioane de culori si o rezolutie de 480 x 800

Software

Partea de soft se ridica si ea la cele mai inalte standarde. Telefonul dispune de un sistem de operare Android v4.1 JelltBean, care permite accesul la Android Market si ofera o viteza de miscare foarte buna, in timp ce restul aplicatiilor fie sunt preinstalate, fie pot fi gasite in magazinul Android.

Telefonul dispune si de numerosi senzori, printre care cel geomagnetic, un senzor de lumina, un gyroscop sau un senzor de proximitate.

Camera foto

Cei care apreciaza o poza facuta in momentele extrem de importante ale vietii, vor fi incantati de camera pe care o ofera acest telefon, care are o rezolutie de 8 Mp . Camera mai dispune si de un blitz, care asigura calitatea pozelor, chiar si pe timp de noapte. Pe langa camera principala, mai exista si o camera de 2 Mp pe care o poti folosi la convorbirile video cu cei dragi.

Cu functia dual sim, care iti permite sa porti doua numere intr-unul singur si cu foarte multe functii de cea mai buna calitate, acest telefon este recomandat pentru toti cei care isi doresc calitate maxima.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *