Samsung Galaxy S Duos

Samsung Galaxy S DuosDupa cum ne-au obisnuit, cei de la Samsung au reusit sa ofere de fiecare data telefoane de cea mai buna calitate, care sa respecte dorintele clientilor si sa dispuna de functii de ultima generatie, rapiditate si aspect placut.

Acest Samsung Galaxy S Duos nu se lasa mai prejos si vine cu cateva functii foarte interesante, chiar daca are un cost putin peste 500 de lei. Functia pe care se axeaza in mod deosebit si cu care se promoveaza, este cea de dual sim, care ii permite utilizatorului sa beneficieze de doua numere de telefon intr-un singur dispozitiv.

Pe langa dual sim, Samsung Galaxy S Duos mai beneficiaza de cateva elemente cu adevarat interesante. Sistemul de operare Android v4.2 Jelly Bean, permite descarcarea a numeroase jocuri si aplicatii, care mai de care mai interesante. Acesta este sustinut puternic de procesur si de memoria Ram. Procesorul este un dual core, cu frecventa de 1200 Mhz, care ofera o rapiditate foarte mare in miscare.

Memoria Ram de 768 Mb contribuie si ea la cursivitatea telefonului si reusestesa ii ofere posibilitatea unui multitasking fara niciun fel de blocaj.

Memoria interna a telefonului nu ar trebui sa faca niciun fel de problema si sa fie suficient de mare pentru orice aplicatie. Cei 4 Gb permit stocarea unui numar destul de mare de aplicatii. Daca nu iti ajung insa, poti sa maresti memoria cu pana la 64 Gb, cu ajutorul unui slot de memorie micro SD.

Evident, telefonul dispune si de o camera foto de calitate, cu o rezolutie de 5 Mp si de o camera secundara de 0.3 Mp, care este dedicata comunicarii video.

Cu o baterie care poate dura pana la 310 ore in asteptare si 8 ore in convorbire si un ecran generos de 4 inch, cu 16 milioane de culori, Samsung Galaxy S Duos este un telefon dual sim care merita incercat.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *