Nokia X Dual SIM

Nokia X Dual SIMNokia X este una dintre vedetele celor de la Nokia, din mai multe motive. Echipat cu carcase multicolore, facute in asa fel incat sa reprezinte fiecare personalitate in parte si realizat din materiale de cea mai buna calitate, acest Nokia concureaza cot la cot cu modele mult mai bine titrate, dar care sunt mult mai costisitoare.

Fara doar si poate este un telefon dedicat tinerilor ( atat cei cu varsta mica, cat si cei cu varsta inaintata ). Acest lucru se observa din prima privire asupra carcaselor multicolore pe care le ofera. De asemenea, se adreseaza oamenilor foarte ocupati, care au nevoie de doua telefoane, datorita functiei de dual sim. Nu in ultimul rand, se adreseaza celor care vor un telefon puternic, ce ofera o experienta deosebita, atat in convorbiri, cat si in aplicatiile de zi cu zi.

Nokia X dispune de un procesor puternic, Snapdragon S4 Dual Core de 1000 Mhz, care face orice aplicatie sa ruleze extrem de rapid. Acesta este sustinut de memoria Ram de 512 Mb, dar si de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, care permite o functionare perfecta a tuturor aplicatiilor si reuseste sa ofere o flexibilitate excelenta.

Display-ul pe care il prezinta acest telefon are 4 inch si afisaza nu mai putin de 16 milioane de culori, facand din orice imagine colorata sa fie una de cea mai buna calitate.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste autonomia, nu trebuie sa o faci, deoarece bateria de 1500 mAh rezista pana la 14 ore in convorbire si nu mai putin de 408 ore in asteptare.

Poti sa faci si poze de buna calitate, datorita camerei de 3 Mp si te poti bucura de muzica preferata pentru foarte mult timp, deoarece Nokia X ofera un sunet de exceptie.

Practic, daca iti doresti un telefon puternic si cu personalitate, Nokia X poate sa fie unul dintre dispozitivele care sa iti raspunda cu succes la majoritatea cerintelor pe care le ai.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *