Nokia 630 Lumia Dual Sim

Nokia 630 Lumia Dual SimAcest telefon este o varianta plina de culoare pentru buzunarul tau, care te va incanta cu functiile pe care le ofera, dar si cu eleganta si pofta de viata pe care ti le da.

Designe-ul este unul excelent, poti opta pentru carcasele in culori vii, precum verde, albastru sau portocaliu si te poti bucura de colturi rotunjite si de un ecran generos, de 4.5 inch.

Ecranul afiseaza nu mai putin de 16 milioane de culori si este de tip LCD, oferind protectie Gorilla Glass3 si o rezolutie de 854 x 480.

Nokia 630 Lumia Dual Sim este un telefon puternic. Acesta are un procesor Snapdragon 400 Quad Core de 1200 Mhz si ruleaza un sistem de operare Microsoft Windows Phone 8 care iti ofera flexibilitate mare in tot ceea ce inseamna navigare pe internet, dar si navigare interna.

Multitaskingul este asigurat de cei 512 Mb de Ram iar memoria interna de 8 Gb asigura suficient spatiu pentru stocarea celor mai interesante aplicatii. Daca nu iti ajunge insa, poti oricand sa iti iei un card de memorie de pana la 128 Gb.

Telefonul celor de la Nokia este si un bun aparat foto. Camera de 5 Mp face poze extrem de placute si dispune de geotagging, Panoramic si autofocus, pentru o precizie maxima.

Conectarea la internet se face prin wireless, iar transferul de date il poti face prin Micro USB v2.0, o solutie rapida si placuta.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste bateria, vei fi incantat sa afli ca Nokia 630 Lumia Dual Sim dispune de o baterie de 1830 mAh, care asigura nu mai putin de 648 de ore in stanby si 16 ore de convorbire.

Cu multe functii deosebit de interesante si un pret scazut, Nokia 630 Lumia Dual Sim este un telefon excelent dedicat tuturor celor care vor tehnologie de ultima generatie la superlativ.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *