Nokia 220 Dual Sim

Nokia 220 Dual SimAcest telefon este unul care isi face treaba excelent si reuseste sa ofere exact atat cat trebuie sa ofere: nici mai mult, nici mai putin.

Nokia 220 este facut pentru oamenii care vor de la un telefon nimic mai mult decat un simplu telefon, care sa fie totusi conectat la noutatile de ultima generatie.

Designul este clasic, de tip bara si dispune de tastatura numerica foarte usor de folosit. Desi nu este smartphone si nu uimeste printr-un procesor extrem de puternic, acest telefon reuseste sa ofere aproape tot ce ar putea cere un utilizator modest: muzica, convorbiri de calitate, o camera buna si autonomie extraordinara.

De asemenea, ofera functia de dual sim. Practic, te poti bucura de doua telefoane in unul singur, fara niciun fel de problema.

Desi pretul sau este unul redus, Nokia 220 ofera un ecran de buna calitate, de tip LCD, care are o diagonala de 2.4 inch, suficient de mare pentru toate functiile pe care le ofera. Daca iti place sa stochezi documente pe acest dispozitiv mobil sau pur si simplu iti place sa ai mereu colectia cu muzica la tine, telefonul dispune de un slot de memorie micro SD care suporta carduri de pana la 32 Gb, ceea ce reprezinta spatiu suficient de mare pentru extrem de multa muzica.

Pasionatii de poze, vor fi foarte incantati sa afle ca pot capta orice imagine cu ajutorul acestui telefon si nu oricum, la o rezolutie de pana la 1600 x 1200 si o calitate excelenta. De asemenea, pot sa si filmeze si se pot bucura de mobilitate maxima.

Mobilitatea este data atat de greutatea de doar 83 de grame, cat si de bateria cu o capacitate de 1100 mah, care rezista pana la 15 ore in convorbire. Practic, acest telefon reprezinta o optiune ideala, care ofera simplitate, calitate si mai ales un pret foarte scazut.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *