Nokia 210 Asha Dual Sim

Nokia 210 Asha Dual SimAcest telefon este un telefon care uimeste in primul rand prin eleganta de care da dovada. Cu o culoare neagra, potrivita pentru orice situatie, cu colturi rotunjite si cu materiale de cea mai buna calitate, reuseste sa fie perfect din punct de vedere al aspectului, pentru oricine.

Desi are un cost redus, Nokia 210 Asha se axeaza pe doua functii mari, care il recomanda drept un telefon foarte util: Dual Sim si tastatura Querty.

Aceste functii sunt destinate oamenilor foarte ocupati, care vorbesc foarte mult atat prin text cat si voce si care au nevoie de doua numere de telefon in acelasi terminal. Cele doua functii nu sunt insa singurele, Nokia 210 Asha fiind un dispozitiv cu adevarat interesant, datorita constructiei foarte puternice.

Ecranul nu uimeste prin marime, avand doar 2.4 inch, insa ofera o calitate foarte buna a imaginii prin cele 64 000 de culori si prin tehnologia LCD a display-ului.

Nokia 210 Asha se conecteaza cu usurinta la majoritatea mediilor externe, prin wireless, microUSB si bluetooth si dispune de o camera puternica, de 2 Mp, cu care poti face poze de cea mai buna calitate, la rezolutii de pana la 1600 x 1200. Calitatea camerei este intarita de zoomul digital 4x cu fix focus.

Cei carora le place sa stocheze foarte multe fisiere pe dispozitivul mobil, se pot bucura de memoria interna de 32 Mb si de slotul pentru carduri de memorie MicroSD, care ofera posibilitatea de sporire a memoriei interne cu pana la 32 Gb.

Cu o baterie cu capacitatea de 1200 mAh, care poate sa reziste pana la 12 ore in convorbire, cu o greutate de doar 99.5 grame si dimensiuni reduse si cu posibilitatea de redare audio si video la cea mai buna calitate, Nokia 210 Asha este un telefon complex, care in ciuda faptului ca nu este smartphone, ofera extrem de multe beneficii si solutii tuturor celor care il incearca.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *