Nokia 200 Asha Dual SIM

Nokia 200 Asha Dual SIMVrei un telefon ieftin, care sa arate foarte bine, care sa iti permita sa trimiti mesaje si sa navighezi pe internet cu usurinta si pe deasupra sa permita si doua sim-uri? Acest Nokia 200 Asha iti indeplineste toate dorintele si reuseste sa o faca la cel mai inalt nivel.

Acesta vine cu cateva functii si cateva detalii de exceptie, ramanand conectat la societatea anului 2014, dar reusind insa sa fie destul de ieftin incat sa poata fi achizitionat de aproape orice persoana.

Ce aduce deosebit acest telefon?

Aspect robust si serios. Prima data cand pui mana pe acest telefon realizezi ca finisajele sale sunt de cea mai buna calitate si ca il manevrezi extrem de usor. In plus, poti sa alegi culoarea care ti se potriveste, intre alb, negru sau roz;

Socializare completa. Poti sa navighezi cu usurinta pe internet si poti comunica cu prietenii foarte facil, prin intermediul retelelor de socializare. De asemenea, poti accesa orice cont de email in asa fel incat sa fii mereu conectat la viata ta online;

Dual Sim. Foarte multi oameni au doua numere de telefon. Este si normal, in ideea in care viata personala trebuie separata de cea profesionala. Functia dual sim vine ca raspuns direct la acest fapt si reuseste sa multumeasca orice persoana care isi doreste o greutate mai putin in buzunar;

Baterie puternica. Autonomia telefonului este una deosebit de mare. Acesta dispune de o baterie BL-5J de 1430 mAh, care permite pana la 7 ore in convorbire si nu mai putin de 552 de ore in regim de asteptare. In felul acesta, poti uita de incarcator, chiar si atunci cand pleci in calatorii mai lungi.

Nici celelalte detalii ale telefonului nu dezamagesc. Acesta are o camera foto de 2 Mp care permite captarea celor mai importante momente din viata la o calitate foarte buna, dispune de playere Mp3 si de Fm, in asa fel incat sa te bucuri de muzica preferata oriunde si are o memorie interna de 10 Mb. Desi memoria interna nu este extraordinar de mare, aceasta poate fi extinsa cu usurinta cu pana la 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie micro SD.

Per total, acest telefon este dedicat oamenilor simpli, care vor totusi sa fie conectati la ultimele noutati, vor sa poata naviga pe internet si direct de pe telefon si vor sa aiba convorbiri de calitate.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *