Nokia 108 Dual SIM

Nokia 108 Dual SIMPentru multi oameni, telefonul reprezinta un dispozitiv dedicat comunicarii si nimic mai mult. Astfel, nu au nevoie de camere ultra performante, de functii extrem de complexe si de alte detalii oferite de smartphone-urile moderne. Poate un Mp3 Player si cateva functii precum alarma si totul este perfect.

Acest Nokia 108 se incadreaza perfect in dorintele oamenilor care isi doresc simplitate si rezistenta. La un pret ce depaseste putin 100 de lei, Nokia 108 este un telefon mic, elegant, care ofera exact atat cat ai nevoie.

Se aude extrem de bine si are o baterie care este facuta sa reziste. Practic, poti sa te bucuri de el timp de 25 de zile in standby si sa uiti in felul acesta de incarcator. Pe langa faptul ca are o baterie puternica, este si dual sim. Astfel, te poti bucura de doua telefoane intr-unul singur, pentru doar 100 de lei. Tare, nu?

Daca vrei sa il folosesti pe post de MP3 player, iti ofera cateva solutii de exceptie. Pe langa sunetul foarte clar si puternic pe care il ofera in casti, acesta dispune de posibilitatea adaugarii unui card de memorie de pana la 32 GB. Astfel, vei avea ocazia sa ai toata colectia de muzica preferata, intr-un singur loc.

Desi nu se axeaza pe camera, telefonul iti ofera si posibilitatea captarii momentelor importante din viata ta, datorita camerei de 0.3 Mp cu zoom digital si cu rezolutia pozelor de 640 x 480.

Cu o greutate de doar 70 de grame, un ecran tft de 1.8 inch care afiseaza nu mai putin de 64 de mii de culori si o baterie extrem de generoasa, Nokia 108 este telefonul care iti ofera exact atat cat ai nevoie: convorbiri de calitate cu apeluri si SMS-uri si distractie cat cuprinde cu muzica preferata.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *