E-Boda Sunny V35 Dual SIM

E-Boda Sunny V35 Dual SIMIn ciuda faptului ca este foarte ieftin, E-boda Sunny V35 este un telefon de-a dreptul impresionant, care reuseste sa ofere numeroase functii de ultima generatie si sa fie foarte rapid si placut in momentul in care il utilizezi.

Acest telefon este realizat pentru cei care isi doresc performanta la un pret mic, iar pretul respecta standardele inca de la prima vedere, fiind mei mic de 300 de lei. Aprofundand specificatiile insa, vom descoperi un telefon cu hardware, software si conectivitate de ultima generatie, dar si cu un aspect ce atrage orice utilizator.

In ceea ce priveste aspectul, acesta este negru si are finisaje foarte interesante, care il fac usor de utilizat si foarte placut la atingere.

Ecranul de care dispune, desi nu e extrem de mare, avand doar 3.5 inch, are nu mai putin de 16 milioane de culori, ceea ce asigura imagini de cea mai buna calitate, in absolut orice conditii si in absolut orice aplicatie pe care o vei rula.

Partea Hardware contine un procesor Dual Core MT6572 care dispune de doua micro procesoare ce lucreaza in acelasi timp si de o memorie Ram de 512 Mb. Nici memoria Flash nu este mai prejos, aceasta ajungand la 4 Gb si putand sa fie extinsa fara probleme cu inca 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie MicroSD.

E-boda Sunny V35 se lauda si cu un Android v4.2, sistem de operare de ultima generatie, care incurajeaza rularea rapida a fiecarei aplicatii si care ofera acces la Android Market( Google Play), un magazin virtual de unde poti achizitiona toate aplicatiile de care ai nevoie, fie gratuit, fie contra cost.

Telefonul este dedicat atat celor care vorbesc foarte mult si au nevoie de doua numere de telefon, oferind functia dual sim, cat si celor care isi doresc functii de ultima generatie, precum o camera de calitate sau sa navigheze pe internet in cel mai cursiv mod posibil.  Camera principala are 2 Mp, oferind poze la rezolutie de 1600 x 1200 pixeli, in timp ce, pentru convorbiri video, telefonul dispune si de o camera secundara de 0.3 Mp.

Bateria este si ea un punct forte al telefonului. Cu o capacitate de 1300 mAh, aceasta ofera nu mai putin de 9 ore si 30 de minute in convorbire si pana la 120 de ore in stand-by.

Cu numeroase functii care il plaseaza in randul telefoanelor de ultima generatie si cu un pret de pana in 300 de lei, E-Boda Sunny V35 este un smartphone dual sim low budget recomandat de majoritatea utilizatorilor.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *