E-Boda Rainbow V40 Dual SIM

E-Boda Rainbow V40 Dual SIMIn societatea actuala, un smartphone este deosebit de important, deoarece te poate ajuta sa comunici cu usurinta si sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa te poti descurca in orice situatie.

De obicei insa, smartphone-urile de ultima generatie necesita un buget consistent, mai ales daca ofera si functii deosebite.

Nu si acest E-boda Rainbow V40, care cu un pret de doar 400 de lei, reuseste sa ofere functii care multumesc cu usurinta orice utilizator si reusesc sa raspunda cu succes oricarei cerinte.

Ce ofera deosebit acest telefon?

Un procesor dual core. Acesta este deosebit de rapid iar datorita celor 2 nuclee reuseste sa realizeze mai multe functii simultan. Procesorul dual core permite aplicatiilor si jocurilor de ultima generatie sa ruleze fara niciun fel de problema;

Dual Sim. Daca esti o persoana care stie sa faca diferenta intre viata profesionala si cea personala, cu siguranta ai doua numere de telefon. Cu acest smartphone de la E-boda nu trebuie sa ai si doua telefoane insa. Functia dual sim iti permite sa ai doua cartele intr-un singur dispozitiv. Daca folosesti un singur sim, al doilea il poti folosi fara probleme pentru o cartela de date;

Baterie puternica. Cu E-boda rainbow V40 nu iti vei face niciodata probleme in legatura cu bateria. Aceasta are o autonomie de pana la 12 ore in convorbiri, asadar te poti bucura din plin de toate beneficiile pe care ti le ofera;

Camera puternica. Cei pasionati de poze vor gasi in acest telefon un aliat puternic. Cu o rezolutie de 5 Mp, camera poate sa faca poze si sa filmeze la cea mai buna calitate, in asa fel incat sa poti pastra cele mai frumoase momente ale vietii pe termen nelimitat. Pe langa camera principala, telefonul mai dispune si de o camera secundara de 0.3 Mp care iti permite sa ai convorbiri video.

E-boda Rainbow V40 nu se opreste aici si ofera si o memorie pe care o gasesti, in general, la telefoanele mai scumpe. Memoria Ram are 512 Mb in timp ce memoria interna ajunge la 4 Gb. In cazul in care consideri ca memoria interna nu este suficienta pentru tine, poti sa o extinzi cu ajutorul unui card microSD cu inca 32 Gb, in asa fel incat sa iti iei cu tine toate documentele si toata muzica de care ai nevoie.

Per total, E-boda Rainbow V40 este un telefon de exceptie care respecta fiecare dorinta a clientilor: pret, calitate, aspect.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *