Cat B25 Dual Sim Black

Cat B25 Dual Sim BlackCu siguranta ai auzit de firma CAT. In general se ocupa cu productia de masini si utilaje de constructii, insa iata ca s-au gandit sa produca si un telefon, care sa reziste. Si cand spunem sa reziste, inseamna sa reziste.

Desi nu exceleaza prin dotarile tehnice, Cat Dual Sim Black este un telefon de exceptie atunci cand vine vorba de lovituri sau chiar de rezistenta la umezeala. Practic, poate rezista fara probleme pana la 30 de minute, daca este tinut in apa la adancimea de 1 metru.

Evident, daca vrei sa faci scufundari cu el, nu vei avea sanse foarte mari, insa daca vrei sa te plimbi prin ploaie si sa vorbesti la telefon in acelasi timp, este numai bun.

Desi spuneam ca nu exceleaza la dotari tehnice, dispune totusi de cateva functii foarte interesante. In primul rand se evidentiaza functia dual sim, care este extrem de utila pentru toti cei care au nevoie de doua telefoane, insa apreciaza sa aiba un singur telefon in buzunar.

De asemenea, se poate conecta cu usurinta la bluetooth si la GPRS si dispune de o camera foto de 2 Mp, pentru captarea celor mai importante momente.

Ca orice telefon al anului 2014, Cat B25 dispune de un slot pentru card de memorie. Chiar daca nu are o memorie interna, suporta un micro SD de pana la 8 Gb, in asa fel incat sa poti stoca fara probleme toata muzica si toate fisierele de care ai nevoie.

Ceea ce completeaza cu succes acest telefon dedicat celor care lucreaza sau pur si simplu traiesc in medii periculoase este bateria, care rezista aproape 10 ore in convorbire si pana la 312 ore in sistem de asteptare.

Per total, este un telefon dedicat celor care muncesc pe santiere de constructii sau in medii periculoase si reuseste sa uimeasca prin rezistenta si prin pretul care este destul de scazut.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *