Allview V1 Viper

Allview V1 ViperAllview V1 Viper nu este chiar cel mai ieftin smartphone din magazine, insa este fara doar si poate unul dintre cele mai bune, mai ales daca raportam calitatea la pret. Cu un pret ce nu depaseste 1000 de lei, reuseste sa ofere functii deosebit de puternice, pe care le gasesti la telefoane mult mai scumpe, scoase la vanzare de producatori mult mai mari decat romanii de la Allview.

Ce ofera acest Allview V1 Viper ?

La partea de aspect sta deosebit de bine, axandu-se pe un ecran mare, de 4.7 inch, pe o claritate deosebita a imaginii si pe o constructie eleganta, cu colturi rotunjite si cu materiale de cea mai buna calitate.

La partea de hardware insa, telefonul este realizat in asa fel incat sa uimeasca.

Procesorul este responsabil cu viteza sa si dispune de 4 micro procesoare care ruleaza la o frecventa de 1200 Mhz. Acesta este ajutat de memoria Ram generoasa, de 1 Gb, rezultand un dispozitiv de ultima generatie care poate rula aproape orice, fara niciun fel de probleme.

Sistemul de operare este un Android v4.2 Jelly Bean, care ofera o flexibilitate foarte mare in tot ceea ce inseamna aplicatii si ofera si foarte multe aplicatii preinstalate.

Utilizatorii acestui telefon nu se vor plictisi si nu se vor rataci niciodata. Dispune de un GPS foarte exact si de o camera foto de 8 Mp cu auto focus, prin care orice pasionat de poze isi poate capta imaginile si momentele preferate. Evident, camera poate sa si filmeze, asadar, poti sa stai tot timpul pregatit sa gasesti cele mai interesante momente din viata ta.

Bateria de 1800 mAh garanteaza o autonomie in vorbire de pana la 6 ore si in asteptare de pana la 280 de ore.

Per total, acest telefon este o alegere excelenta pentru toti cei care isi doresc performanta la un pret mediu.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *