Allview Simply S5

Allview Simply S5Allview Simply S5 este un telefon simplu, frumos si deosebit de elegant, care se remarca prin constructia robusta si prin cateva functii de foarte buna calitate. Telefonul celor de la Allview este construit in asa fel incat sa ofere o autonomie foarte mare a bateriei, functii deosebite, precum Dual Sim, dar si un pret redus, costul sau fiind putin mai mare de 150 de lei.

Aspectul este fara doar si poate primul lucru care te atrage la acest telefon. Finisajele sale sunt foarte bine realizate iar optiunile pe care le ai sunt variate. Poti opta fie pentru un telefon alb, fie pentru unul negru. In ceea ce priveste dimensiunile, are 56 x 123 x 10.2 mm si o greutate de doar 113.6 g, ceea ce il face foarte usor si mobil.

Desi nu dispune de o memorie interna, Allview Simply S5 are un slot pentru carduri Micro SD. In felul acesta ii poti adauga cu usurinta o memorie de pana la 32 Gb si poti sa asculti fara niciun fel de probleme toata colectia de muzica, sau sa te uiti la filmuletele preferate.

Conectivitatea este si ea foarte importanta pentru cei care au construit telefonul, motiv pentru care dispune de un GPRS, o tehnologie Bluetooth v2.0 si de un slot pentru micro USB. Daca vrei sa asculti muzica cu casti de foarte buna calitate, poti sa faci asta cu ajutorul portului jack de 3.5 mm.

Cei pasionati de fotografie, vor putea sa imortalizeze fiecare moment important din viata cu ajutorul camerei principale de 2 Mp, care ofera poze de cea mai buna calitate si reuseste pe langa poze sa faca si filmulete excelente.

Cu Allview Simply S5 nu iti vei face niciodata probleme in legatura cu bateria, deoarece rezista pana la 10 zile in asteptare .In cazul in care vorbesti foarte mult, acesta rezista pana la 5 ore, insa poate fi incarcat cu usurinta direct la un laptop datorita cablului USB. Bateria este de tip Li-On si are o capacitate generoasa, de 1280 mAh.

Cei ce pana acum trebuiau sa poarte 2 telefoane in buzunare, pentru ca aveau nevoie de doua numere, vor putea sa renunte la unui dintre telefoane, deoarece Allview Simply S5 dispune de functia dual sim cu dual standby. Practic, sim-urile sunt active in acelasi timp iar in momentul in care vorbesti pe unul din ele si esti sunat pe celalalt, cel care apeleaza primeste un ton ocupat.

Per total, acest telefon este excelent pentru cei care isi doresc un telefon doar pentru functia sa de convorbire, dar si pentru cei care isi doresc cateva functii de ultima generatie.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *