Allview Dual-Sim P5 Quad

Allview Dual-Sim P5 QuadAllview Dual Sim P5 Quad face parte din smartphone-urile dual sim pe care ti-ai dori sa le ai in buzunar, pentru simplul fapt ca ofera functii de cea mai buna calitate, sunt ieftine si sunt testate de zeci de mii de oameni care au avut doar experiente excelente in ceea ce le priveste.

Telefonul realizat de brasovenii de la Allview te intampina cu un design placut si o constructie robusta care denota calitate si seriozitate. Dimensiunile sale sunt generoase, cu toate astea insa este foarte subtire si are o greutate de doar 140 de grame.

Ecranul este unul cu adevarat generos, atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si din punct de vedere al calitatii pe care o ofera. Cei 4.5 inch sunt suficient de multi pentru experiente deosebite in orice aplicatie si orice joc, in timp ce rezolutia de 540 x 960 pixeli si cele 16 milioane de culori completeaza cu succes o experienta deosebita. Ecranul dispune si de un multi touch capacitive, asadar, poti sa te bucuri fara probleme de fiecare aplicatie care iti face cu ochiul.

Partea Hardware este insa cea cu adevarat impresionanta. Desi are un pret mediu spre mic, Allview P5 Quad dispune de functii pe care le gasesti doar la telefoane de ultima generatie mult mai scumpe.

Viteza este una de exceptie si este oferita de procesorul Cortex A7 Quad Core. Cele 4 miniprocesoare pot lucra concomitent si evita orice problema precum sacadarea sau blocarea telefonului, chiar si atunci cand incerci cele mai noi aparitii in materie de jocuri.

In ceea ce priveste memoria, aceasta ajunge la 1 Gb Ram si la 2 Gb Flash. Memoria flash poate insa sa fie extinsa cu inca 32 Gb cu ajutorul unui card de memorie micro-SD.

Conectivitatea este unul dintre subiectele pe care se pune accent in 2014 iar acest telefon nu duce lipsa de porturi cu care se poate conecta la exterior. Astfel, vei putea gasi o tehnologie Bluetooth v4.0, o tehnologie Wireless 802.11 b/g/n, micro USB, GPRS si un port jack de 3.5 mm pentru a putea asculta muzica cu cele mai performante casti.

Daca esti pasionat de fotografie, vei fi incantat sa afli ca telefonul dispune de o camera de 8 Mp cu blitz LED, dar si de o camera secundara de 1.0 Mp care permite convorbirile video la cea mai buna calitate.

Cu un sistem de operare Android v4.1 Jelly Bean, numerosi senzori de ultima generatie si functia dual sim care permite folosirea unui singur telefon pentru doua numere, acest Allview poate sa fie alegerea perfecta pentru toti aceia ce isi doresc performanta, insa nu vor sa scoata foarte multi bani din buzunar.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *