Allview A4 Recenzie

Allview A4Allview A4 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri de pe piata, care iti ofera foarte multe functii de ultima generatie si satisfactia ca este produs de o firma romaneasca din Brasov. Pentru doar 299 de lei, acest telefon iti ofera in primul rand eleganta. Se axeaza foarte mult pe negru iar plasticul din care este realizat este de cea mai buna calitate.

Datorita dotarilor puternice, te poti bucura de internet, jocuri, Bluetooth si social media fara niciun fel de probleme.

Unul dintre elementele care il fac extrem de placut este faptul ca poate fi achizitionat in foarte multe culori. De la clasicele alb si negru, poti trece cu usurinta la portocaliu, albastru sau chiar roz.

Allview A4 You este un telefon destinat celor care isi doresc mai multe telefoane in unul singur, deoarece este echipat cu functia de dual sim. Practic, vei putea vorbi fara probleme, din doua retele, fara sa fie nevoie de doua telefoane.

Partea Hardware poate sa impresioneze, mai ales daca tinem cont de costul telefonului. Aceasta dispune de un procesor dual core Cortex A7 de 1000 mhz si de o memorie Ram de 512 Mb, care ofera o comportare excelenta in majoritata aplicatiilor, chiar si cele de ultima generatie.

Sistemul de operare Android v4.2 Jelly Bean permite o flexibilitate maxima in tot ceea ce inseamna aplicatii si functionare iar ecranul TFT de 3.5 inch este nici prea mare, nici prea mic, numai bun de bagat in buzunar. Acesta dispune de 16 milioane de culori si de un display tft LCD.

Pentru pasionatii de poze, Allview A4 You este dotat cu o camera cu rezolutia de 3.2 Mp, in asa fel incat sa poata face poze de cea mai buna calitate, in orice moment. De asemenea, dispune de o camera secundara, dedicata celor care vor sa beneficieze de convorbiri video.

Cu un pret excelent, acest telefon este dedicat tuturor celor care isi doresc un smartphone de calitate, insa nu au foarte multi bani pentru a investi in el.

button

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *